O cale alternativă de transportare

O cale alternativă de transportare

Stimați clienți!

Din cite cunoașteți a fost suspendată temporar livrarea coletelor din SUA, din cauza închiderii aeroporturilor. Ca urmare am fost impuși de circumstanțe sa cautăm soluții pentru această problemă și am descoperit o cale alternativă de transportare. Având în vedere faptul că noua modalitate de livrare este mai costisitoare decât cea standard, costul livrării va fi de $10 pentru 1 kg, valoarea minimă $3, fără careva scutiri pentru greutatea acestora Programul de loialitate și de reduceri nu se aplică la această modalitate de transportare.

Deocamdată aceasta este unica posibilitate de a trimite coletele la Moldova. Informația privind data sosirii coletelor va fi publicată ulterior. Toate cererile de curierat făcute înainte de ora 12:00 din 29 aprilie vor fi livrate pe 29 și 30 aprilie 2020. Pentru mai multe informații contactați-ne în chat-ul online de pe situl Pesoto.

Vă rugăm urmariți conturile pe pesoto.md și fără necesitate nu ieșiți din casă! Vă mulțumim pentru înțelegere și fiți sănătoși! Pesoto!

Noutăți în  Instagram

Contactează-ne
  • Chisinau, str. Bulgara 24
  • 373 79 853 646
  • info-md@pesoto.com
  • Luni - Vineri:  de la 10:00 pînă la 18:00
© 2015 Created by webdeveloper.ge