Livrarea pe territoriul Moldovei

  Pentru a solicita livrarea prin curier, achitați serviciile de livrare în Republica Moldova, după care marcați coletele necesare, faceți click pe butonul „Curier” dacă aveți nevoie să modificați adresa livrării o indicați la comentariile solicitării de livrare. Fără a depune o cerere de expediere, coletul rămâne la biroul din str. Bulgară 24.


  Serviciul de livrarea coletelor prin Chișinău este executat de UniPost, iar pe teritoriul republicii Moldova de către Nova Poșta. Cererile de livrare pentru Chișinău plasate înainte de ora 12:00, sunt efectuate în aceeași zi, cererile plasate după ora 12:00 sunt executate în următoarea zi lucrătoare. Cererile de livrare în Moldova, lăsate înainte de ora 12:00, sunt efectuate a doua zi, cererile rămase după ora 12:00 sunt executate în decurs de 3 zile.


  Toate costurile de livrare sunt suportate de către destinatar la primirea coletului cash și corespund tarifelor serviciului de curierat. Cost de livrare prin Chișinău (UniPost) de la 35 lei. Cost de livrare în Moldova (Nova poșta) de la 60 lei și mai mult (în funcție de greutatea coletului). De asemenea, vă informăm că livrarea în Moldova nu se aplică Transnistriei. Serviciul nostru de curierat poate livra colete doar în cele mai apropiate orașe de frontieră, dar numai dacă numărul de telefon moldovenesc este indicat în cerere (curierul trebuie să contacteze destinatarul și să discute ora și locul livrării coletului).

Contactează-ne
  • Chisinau, str. Bulgara 24
  • 373 79 853 646
  • info-md@pesoto.com
  • Luni - Vineri:  de la 10:00 pînă la 18:00
© 2015 Created by webdeveloper.ge