Împachetarea ( reambalarea)

Împachetarea ( reambalarea)

Reambalarea produsului a fost introdusă ca un serviciu de bază, comod şi eficient pentru a minimaliza greutatea produsului de calculare a transportării. Reambalarea coletelor D-stră se efectueaza GRATIS  într-un pachet special! Acest lucru va reduce volumul și greutatea totală a coletului, precum economisiți pe reambalare și în general, pe livrare.

Opţiunea de a bifa împachetarea/reambalarea este stopată din momentul sosiriii coletelor la depozitul din SUA.

Atrageţi atenţia la faptul, că produsele care fac parte din categoriile precum: haine/îmbrăcăminte, încălţăminte sau genţi  presupun reambalarea.

Astfel, calcularea acestor produse merg în mod prioritar după greutatea fizică ale acestora strict daca sunt venite in pachet (marfa de la magazin a fost inpachetata preventiv in pachet). În cazul dat  la invoice-ul  pentru achitare va fi  calculat în baza datelor de greutate fizică a coletului în cauză.

Pentru celelalte categorii, volumul coletelor  se va lua în calcul.Cu toate că această opţiune poate diminua (scădea indicile de calcul) în ceea ce priveşte calcularea volumului  coletului.

Reambalarea este gratuită şi se face numai în cazul în care este posibil.

Important!  Bifa de reambalare nu exclude greutatea volumetrica a mărfurilor voluminoase, dar poate reduce semnificativ costul livrării acestora.

Vă recomandăm să bifaţi reambalarea produselor, care se efectueaza cu siguranta fara oricare deteriorari. Magazinele precum, amazon.com, 6pm.com întotdeauna expediază produsele în cutii mari, deaceea vă recomandăm să o faceţi pentru a nu plăti mai mult.

In momentul efectuării reambalării(împachetării) noi nu presăm produsele.

Noutăți în  Instagram

Contactează-ne
  • Chisinau, str. Bulgara 24
  • 373 79 853 646
  • info-md@pesoto.com
  • Luni - Vineri:  de la 10:00 pînă la 18:00
© 2015 Created by webdeveloper.ge