Cum lucrează compania

Cum lucrează compania

1. Efectuarea /plasarea comenzii :
Comanda poate fi efectuată în orice colţ al lumii, la orice magazin care primeşte spre achitare cardurile moldoveneşti,ca mai apoi produsele să fie transportate la depozitul SUA.După înregistrare se deschide(atribuie) o adresă poştală americană(SHIPPING ADRESS). Adresa americană specificată este utilizata ca adresa de receptionare a comenzilor din magazinele SUA ŞI DE LIVRARE A ACESTORA LA ADRESA DATĂ. Înainte de a face comanda,verificaţi dacă produsele solicitate de dvs. nu contravin legislaşiei RM.

2. Declaraţia:
După ce produsul a fost expediat la adresa indicată,vînzătorul/magazinul atribuie produsului dvs. un tracking cod (număr de urmărire) a coletelor, care trebuie sa-l introduceţi în cabinetul personal de pe pag voastră de pe pesoto.md в în rubrica «introduce tracking cod produs/colet nou». După aceasta se deschide o fereastă de declaraţie. În declaraţie specificaţi expediatorul(magazin), exemplu., ebay.com, categoria produsului, ex., încălţăminte, descrierea, ex. "adidas originals" şi preţul net de cost.

După ce aţi salvat declaraţia,track codul produsului va fi plasat în caseta «colete». După dorinţă pot fi alese opţiunile de reambalare şi de asiguarare a produslui,această posibilitate este valabilă doar pînă la transportarea produsului la depozitul SUA.

3. Expedierea în Moldova ^
Expediarea tuturor coletelor declarate în Moldova se efectuează doua ori  în săptămînă.

4. Vama:
La vamă se efectuează control asupra tuturor produselor expediate în Moldova. Controlului vamal se supun următoarele colete:

Totalitatea produselor care depăşesc suma de 300 euro pe om.

În acest caz va fi necesară achitarea tarifelor vamale,pentru aceasta vă rugăm să apelaţi consultantul nostru la nr. de tel. 079-85-36-46.
Coletele, a căror conţinut nu este clar. Deci trebuie să fie descrierea specificată, link-uri şi documente în care sunt specificate preţurile bunurilor (link pe pagina cu indicarea magazinului şi a produsului,precum şi preţul acestuia/ sau scanarea recipisei din bancă despre achiatarea bunului) Telefoanele mobile, tablete, notebook-uri, tot ce conţine tract unde radio. Aceste produse pot fi importate cîte 2 unităţi pe persoană. Produsele, importul cărora este strict interzis în Moldova.

5. Sosirea coletelor în oficiu şi achitarea serviciilor de livrare:
 După controlul vamal,coletele sunt expediate în oficiul nostru din Chişinău .Iar tracking codul produsului se plasează în caseta «oficiul companiei» SOSITE..

În faţă la fiecare track număr apare invoice-ul sau factura de livrare Achitarea invoice-ului are loc online datorită opţiunii а «suplinirea contului».

Trebuie specificată suma care trebuie să fie achitată şi datele cardului dvs. personal. Achitarea serviciilor de livrare se efectuează numai în acest mod.

6. Livrarea coletelor în Chişinău şi în regiunile Moldovei:
 Persoana care ridică coletul trebuie să vină xerox de buletin al persoanei în cauză dacă folosesc acelaşi account. Ridicarea coletului poate fi efectuată doar la achitarea acesteia integral.

Achitarea serviciilor de livrare se efectuează numai în formă electronică, nu prin bani cash.

Livrarea pe regiunile Moldovei are loc prin intermediului curierului..

Adresa de livrare o introduceţi în cabinetul personal de pe pagina înregistrării dvs.

Noutăți în  Instagram

Contactează-ne
  • Chisinau, str. Bulgara 24
  • 373 79 853 646
  • info-md@pesoto.com
  • Luni - Vineri:  de la 10:00 pînă la 18:00
© 2015 Created by webdeveloper.ge