Calcularea costului de transport.Volumul și greutatea fizică a coletului

Calcularea costului de transport.Volumul și greutatea fizică a coletului

-greutatea fizică - greutatea coletului propriu-zisă.
-greutatea de volum se calculează după formula de mai jos:Atrageţi atenţia la faptul, că produsele care fac parte din categoriile precum: haine/îmbrăcăminte, încălţăminte sau genţi (se vor reambala atunci cind vor fi indicate bifele reambalarilor).

Astfel, pentru ca calcularea acestor produse sa merga numai după greutatea fizică ale acestora. În cazul dat  la invoice-ul  pentru achitare va fi  calculat în baza datelor de greutate fizică a coletului în cauză.

Pentru celelalte categorii, volumul coletelor  se va lua în calcul. Cu toate că această opţiune poate diminua(scădea indicile de calcul) în ceea ce priveşte calcularea volumului  coletului.

 

lungimea (см) * lăţimea (см) * înălţimea (см) / 6000 = greutatea volum (кг)

Greutatea coletului este cea care este mai mare.

Exemplu, greutatea fizică a coletului este de 3 kg, de volum - 5kg. livrarea va fi: 5 кг*$8=$40

Vă atenţionăm,că hainele şi alte produse ambalate în pachete de plastic sunt luate în calcul drept greutate fizică.

Vă recomandăm,să bifaţi mereu Reambalarea/Împachetarea produsului, nu se produc deteriorări ale produselor în acest sens .

În magazinele precum amazon.com, 6pm.com produsele deseori sunt livrate în colete cu mărimi mai mari,aşadar vă recomandăm să bifaţi împachetarea.

 

Atenţie! La produsele care fac parte din categoriile: haine/îmbrăcăminte, încălţăminte sau genţi necesita indicarea ambelor bife in cazul in care nu aveti nevoie de cutii, aceasta procedura va reduce masa volumetrica si veti economisi $.

Astfel, calcularea acestor produse merg numai în mod prioritar după greutatea fizică ale acestora. În cazul dat  la invoice-ul  pentru achitare va fi  calculat în baza datelor de greutate fizică a coletului în cauză.

Pentru celelalte categorii, volumul coletelor  se va lua în calcul.Cu toate că această opţiune poate diminua (scădea indicile de calcul) în ceea ce priveşte calcularea volumului  coletului.

 

Noutăți în  Instagram

Contactează-ne
  • Chisinau, str. Bulgara 24
  • 373 79 853 646
  • info-md@pesoto.com
  • Luni - Vineri:  de la 10:00 pînă la 18:00
© 2015 Created by webdeveloper.ge