Comapania de livrare rapidă Pesoto vă pune la dispoziţie:

Comapania de livrare rapidă Pesoto vă pune la dispoziţie:

Compania de livrare rapidă Pesoto vă pune la dispoziţie: Servicii de livrare a bunurilor din diverse magazine ale SUA,inclusiv ebay.com, amazon.com şi 6pm.com. - livrare AVIA rapida în (5-11 zile lucrătoare din momentul expedierii din SUA)
-consultarea clienţilor în privinţa serviciilor prin intermediul reţelelor de socializare precum: https://www.facebook.com/pesoto.md,https://www.pesoto.md/,http://www.odnoklassniki.ru/pesoto.moldova,

skype: pesoto.md şi la tel. din oficiu:(022)22-87-65

- oferim suport (consultări şi îndrumări) în efectuarea comenzilor din orice magazin SUA,inclusiv ebay,amazon şi 6pm.

Astfel noi vă punem la dispoziţie:

1.Înregistrarea dvs. pe site-ul nostru oficial www.pesoto.md

2. Creare a paginii şi a contului personal. La înregistrare clientul primeşte(USA Shipping Adress) adresă americană a depozitului PESOTO, pentru a face comenzi direct din magazinele online ale SUA ( fie ebay,amazon,6pm..etc)

3. Clientul poate urmări depozitarea produsului/bunului/comenzii în depozitele SUA şi MD cu ajutorul panelului de control de pe pagina personală,pe care o administrează pe PESOTO.MD.

4. Clientul işi poate asigura bunul facînd click direct în drept cu comanda pe care a declarato bifînd opţiunea asigurare şi declarare.

5. Clientul poate efectua plăţile prin intermediul cardurilor bancare, cu suplinirea depozitului personal pe contul său pe PESOTO.MD informaţii detaliate găsiţi pe blog (http://pesoto-md.blogspot.com/2012/11/blog-post_17.html)

6. De pe pagina personală, clientul poate face calcule ( aproximaţie în rubrica CALCULATOR)vizînd produsul pe care îl doreşte Accesînd totodată calcul det ransportare (http://pesoto-md.blogspot.com/2012/11/blog-post_5824.html) Pe site-ul nostru www.pesoto.md puteţi găsi сele mai renumite internet-magazine ale SUA, în care puteţi găsi absolut tot.

VA DORIM SUCCES!! SHOPPING placut tuturor!!

Noutăți în  Instagram

Contactează-ne
  • Chisinau, str. Bulgara 24
  • 373 79 853 646
  • info-md@pesoto.com
  • Luni - Vineri:  de la 10:00 pînă la 18:00
© 2015 Created by webdeveloper.ge